Huopatossut osa II

Laitoin eilen jättitossut pesukoneeseen huopumaan. Ompelin väliin pakastepussin, ettei tossu huovu kiinni. Odottelin pesun ajan ja mietin mikäköhän möykky sieltä tulee. Pakastepussin poiston ja kevyen venytyksen jälkeen sieltä kuoritui kuitenkin ihka oikea tossu. Tätä pitää kokeilla uudestaan.

Vielä pitää miettiä josko tossun suuhun neulahuovuttaisi vähän värikkäämpää koristetta. Se voisi hyvin sopia tossuun. Alkuperäisessä ohjeessa on Jussi-kuviota, mutta se ei oikein ole minun juttuni. Ohje löytyy muuten Suuren Käsityölehden numeron 11-12/2008 Tossuliitteestä. Ihanan helppoa ja yksinkertaista. Osaan liitteen tossuohjeista olisi pitänyt ostaa ties mitä välineitä. Huovuttamalla saa nopeasti hauskat tossut. Piti tosi ostaa numeron 9 sukkapuikot. Niitä kun ei kaapista löytynyt. Mutta, jos tossuja tekee lisää, niin löytyy puikollekin käyttöä.

 

 

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Käsityöt and tagged , . Bookmark the permalink.