Huopatossut

Ryhdyin tekemään Novitan Huopasesta huopatossuja syntymäpäivälahjaksi. En ole ennen kokeillut huovutuslankaa ja kylläpä jättitossut näyttävät hassuilta. Kuvassa on minun 39 kokoa oleva jalka ja valmiiksi neulottu tossu. Ei uskoisi, että siitä tulee koolle 41 sopiva.

Tossuihin ommellaan seuraavaksi parilla pistolla pakastepussi sisään. Pakastepussia tarvitaan, ettei tossu huovu kiinni. Sitten vaan pesukoneeseen pyörimään. Tänään en ehdi niitä enää huovuttamaan, mutta toivottavasti pian.

Huopatossu

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Käsityöt and tagged , . Bookmark the permalink.