Hunajainen uunipunajuuri

Punajuuret ja vuohenjuusto ovat ihana yhdistelmä.

500 g punajuuria, ruokaöljyä, suolaa, pippuria, 1-2 dl hunajaa, 2 kiekkoa vuohenjuustoa.

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Kuori punajuuret ja nostele ne uunivuokaan puolitettuina. Pirskottele päälle hieman öljyä, suolaa ja pippuria sekä runsaasti hunajaa. Paista punajuuria noin 1 h 40 min. Laita vuohenjuustokiekot uuniin ja anna niiden sulaa hetken.

Alkuperäinen ohje löytyy Iltalehden sivuilta.

hunajapunajuuret1

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Kokkaus and tagged . Bookmark the permalink.