Alekankaita Noshilta

Tilasin muutama viikko sitten Nosh Organicsin alesta ihania kankaita. Poika innostui omenavelourista tosissaan. Nappasi sen paketista ja lähti juoksemaan sen kanssa huutaen: “Minun paita.” Siitä tullee jossain vaiheessa pojalle huppari. Kissakankaasta on jo leikattuna tytölle potkuhousut. Ruskea resori ei ollut ihan sen sävyistä, kun ajattelin. En tiedä oikein sopiiko se tuohon omppuvelouriin. Resorit kyllä harvoin ovat sen värisiä kuin mitä netistä katsellessa ajattelin niiden olevan.

Nosh

Luin myös Noshiin liittyen tosi mielenkiintoisen postauksen luomupuuvillavaatteista Oi mutsi mutsi -blogista. Pitäisi kiinnittää enemmän huomiota siihen mitä vaatteita lapsille ostaa.

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Käsityöt and tagged , . Bookmark the permalink.