Nappilista-body

Ompeluksia on sentään syntynyt hitusen enemmän kuin blogimerkintöjä. Aikaa ei nykyisin tahdo jäädä sen enempää ompeluun kuin lukemiseenkaan saati sitten blogaamiseen. Tässä kuva aiemmin tekemästäni Bert-nappilistabodysta.

Kaava on Ottobren ja kankaat Lasten Metsolasta. Nappilista on kivan näköinen ja kätevä käytössä. Siniset nepparit ovat Karnaluksista. Olen hakannut ne vasaralla kiinni, mutta haaroissa olevat nepparit lähtevät jatkuvasti irti ja joudun laittamaan uusia tilalle.

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Käsityöt and tagged , . Bookmark the permalink.