Kietaisubodeja

Tein pojalle kaksi kietaisubodia. Toinen tuli JNY:n pallotrikoosta. Resorit ovat molemmissa Myllymuksuilta. Kokeilin elämäni ensimmäistä ketaa aplikointia. Tein Ottobren oravan ruskeasävyiseen bodyyn. Tajusin vasta jälkenpäin, että aplikoinnit kannattaa tehdä velourista. On nimittäin aika littana noin trikoosta tehtynä. Käytössä myös paljastui, että aplikointi tuli ihan liian alas. Koko orava jää housujen alle. Se ei nyt sinänsä haittaa, koska tämä oli ensimmäinen harjoitus ja jälki ei ole ihan priimaa.

 

Toinen body on ompelukaverilta saadusta kankaanpalasta, joka lienee Marimekon. Kaava löytyy Ottobresta. En vain enää muista mistä niistä, kun itselleni ei ole kyseistä lehteä. Lisäsin vielä tuohon ylös yhden nepparin, kun kaula-aukko jäi muuten meidän pojalle liian avonaiseksi.

Nämä ovat molemmat kokoa 74 cm. Tein nämä, koska ihan pikkuvauvalla kietaisubodyt olivat niin käteviä. Käytössä paljastui sekin, että reilun puolen vuoden ikäisellä kietaisubody ei enää toimi. Poika kun kiskoo kietaisunaruja minkä ehtii ja yrittää koko ajan pukiessa kääntyillä.

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Käsityöt and tagged . Bookmark the permalink.