Viola Glas -sarja

Saana Saarisen Viola Glas -sarja on ihastuttava hyväntuulinen dekkarisarja. Viola Glas on sympaattinen vapaa toimittaja, joka tahtomattaan joutuu keskellä murhia. Sarja koostuu kolmesta kirjasta: Siirtolapuutarhan varjoissa, Kuolema sanoo irti ja Sietämätön uhri. Minulla on tällä hetkellä kolmas kirja menossa ja jo harmittaa, että se on viimeinen.

Kirjoissa käydään paljon mielenkiintoisia keskusteluja elämästä ja ihmisluonteesta, jotka eivät sinänsä liity mitenkään murhiin. Viola analysoi omia luonteenpiirteitään, kuten sitä miten naivisuus on hyvä ominaisuus varsinkin, jos toisessa vaakakupissa on kyynisyys.

Juoni pitää joka kirjassa otteessaan. Siirtolapuutarhan varjoissa -kirjassa liikutaan nimensä mukaisesti siirtolapuutarhassa. Kuolema sanoo irti sijoittuu lehtimaailmaan ja  Sietämätön uhri kulkee elokuvan parissa. Kaiken kaikkiaan näistä kirjoista jää hyvä mieli. Saana Saarinen olisi 7.12.2011 Kallion kirjastossa, jos vaikka ehtisi kuuntelemaan.

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Kirjat and tagged , . Bookmark the permalink.