Mekkotunika

Enpä ole pitkään aikaan jaksanut päivittää blogia. Kaikenlaista on tullut ommeltua ja neulottua. Vimeisimpänä tämä tunika, josta tulikin mekko. Kun kankaan pituus riitti mekkoon, niin en raaskinut leikata helmaa enää lyhyemmäksi. Vyötärön kohdalla on molemmin puolin nauhat, joilla muuten väljä mekko sidotaan sopivan kokoiseksi. Kangas on Marimekon. Tarkemmin Maija Isolan suunnittelema Tuhat Yötä. Ohje löytyy Suuresta Käsityölehdestä 1/2011.

Tunika edestä.

Tunika takaa.

 

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Käsityöt and tagged , , . Bookmark the permalink.