Lammasvillatakki

Kesälomalla on ollut aikaa neuloakin. Lammasvillatakin ohje löytyy Suuresta Käsityölehdestä 2/2007. Lanka on SvartaFåret Tilda. Piti opetella virkkaamaankin, kun hihansuihin ja helmaan tuli koristereunus. Todella hidasta tuo virkkaaminen. Onneksi reunusta ei tullut kovin paljon. Vihreä lanka loppui juuri ennen helman reunusta, eikä sitä saanut kaupastakaan enää lisää. Eli helman virkkaus piti tehdä harmaalla. Harmaa näyttää kyllä oikeastaan aika kivalta.

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Käsityöt and tagged , . Bookmark the permalink.