Joulukiireitä

Minulla on työn alla villatakki sukulaislapselle. Sen olisi tarkoitus valmistua jouluksi, mutta saa nähdä miten käy. Onneksi lapsi on vielä alle vuoden eikä osaa lahjaa kaivata. Lisäksi villatakkiin on valmiin takakappaleen perusteella jäämässä kasvunvaraa. Ohjeen löysin Suuren Käsityölehden vuoden 2008 toukokuun numerosta. Ohjeen lanka oli tekokuitua, joten se päätyi vaihtoon. Tilalle löytyi ihanan pehmeää bambulankaa Sirdar Snuggly babybamboo.

kasityot-032-small

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Käsityöt and tagged , . Bookmark the permalink.