Villajakku

Se on vihdoinkin valmis. Eikä tähän mennyt kuin vuosi. Jakku on työläin vaate, jonka koskaan ole tehnyt. Jossain vaiheessa mietiskelin jo, että jos jakun veisi puolivalmiina jollekin ompelijalle loppuunsaatettavaksi. Ahersin sitä kuitenkin pala kerrallaan eteenpäin ja nyt se on vihdoin valmis ja aivan ihana! Nyt on vielä kaiken lisäksi sopivan kylmät ilmat, joten villajakku on mitä mainioin vaate.

Kangas on vaaleanpunaisen sävyinen villakangas. 65% villaa, 20 % polyamidia ja 15 % polyakryylia. Ohje on Suuren käsityölehden numerosta 1/2007. Tästä tuli tosi hyvä asiallinen, mutta ei liian pönöttävä työvaate.

Tasku repsottaa kuvassa hiukan, kun en ole silittänyt sitä kunnolla. Sieltä näkyy kuitenkin vilaus vaaleanpunaista vuorikangasta.

 

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Käsityöt and tagged . Bookmark the permalink.