Lukunuttu

Ovat jääneet nämä käsityöt viime aikoina vähemmälle. Sain vihdoin valmiiksi lukunutun. Ensimmäinen versio siitä valmistui jo juhannukseksi, mutta siinä olin vetänyt etukappaleiden resorin niin kireälle, että etukappaleista tuli pussit. Piti siis purkaa ja tehdä uusi resori useammalla silmukalla.

Raglankavennus oli yllättävän haasteellinen. En meinannut millään tajuta mitä tarkoittaa joka toisella ja joka neljälle kerroksella, kun neljäkin on kahdella jaollinen. Lopputuloksesta tuli kuitenkin yllättävän hyvä, vaikka sähläsinkin välissä.

Ohje on Suuren Käsityölehden numerosta 1/2009. Lanka on ihanan pehmoista teetee Primaveraa. Siinä on 75 % merinovillaa ja 25 % silkkiä.

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Käsityöt and tagged , . Bookmark the permalink.