Pokkarialen satoa

Kävin joku aika sitten Akateemisessa, jossa kaikki pokkarit olivat alennuksessa. Ajattelin ihan vain käydä katselemassa ja ehkä ostaa yhden kirjan ennestään jo niin täyteen kirjahyllyyni. Peli oli kuitenkin menetetty siinä vaiheessa, kun melkein ensi metreillä vastaani käveli mies, jolla oli 7 kirjaa sylissään. Siinä vaiheessa vähemmän kuin 7 rupesi tuntumaan ihan järkevältä määrältä. Kierreltyäni ja kaarreltuani valikoin mukaani kolme pokkaria: Stieg Larsson: Miehet, jotka vihaavat naisia, Marisa de los Santos: Belong to Me ja Barack  Obama: Dreams from my Father. Ensimmäista en enää jaksanut odottaa kirjastosta. Ja kun siitä on niin paljon kohkattu, niin sopii toivoa, että se on hyvä. Marisa de los Santosin kirjaan tartuin, koska kansikuva oli niin houkutteleva.

 

 

Marisa de los Santos

Marisa de los Santos

 

Olen tähän mennessä lukenut Marisa de los Santosin kirjan. Se on aivan ihastuttava. Lämmin ja hurmaava. Uppouduin siihen täysin, enkä olisi millään malttanut tehdä mitään muuta. Lisäksi on taas hauska pitkästä aikaa lukea englanniksi. Harmikseni huomasin, että Marisa de los Santos on kirjoittanut Belong to me’n lisäksi vain yhden kirjan ja se kertoo samoista henkilöistä. Love walked in on kirjoitettu ennen Belong to Me’tä, joten en taida lukea sitä, koska tiedän jo miten tarinassa käy. Odotan innolla milloin Marisalta ilmestyy uusi kirja.


Kirja kertoo kolmen naisen tarina, kuinka he vähitellen tutustuvat toisiinsa ja miten heidän elämänsä kietoutuvat yhteen. Kirja kertoo rakkaudesta ja siitä kuinka olla uskollinen itselleen. Cornelia Brown muuttaa amerikkalaisen pikkukaupungin omakotitaloalueelle, jossa kaikkien oletetaan käyttäytyvän tiettyjen raamien mukaan. Piper Truit on paikan mehiläiskuningatar, joka ystävänsä kuoleman myötä alkaa nähdä itsessään myös muita kuin itse kehittämiensä sopivuussäännösten myötä kultivoituja puolia. Lake on salaperäinen salaisuuksia säilövä tarjoilija, joka muuttaa kaupunkiin superälykkään poikansa Devin kanssa.

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Kirjat and tagged . Bookmark the permalink.