Valkosuklaa-mango-pannacotta

Innostuin edellisestä pannacotasta niin, että oli pakko kokeilla toistakin reseptiä. Löysin Alkon reseptiarkistosta valkosuklaa-mango-pannacotan ohjeen. Resepti on julkaistu Etiketti-lehdessä 3/2008.

Ihan hyvää, mutta aika tuhtia. Kahden hengen annos olisi riittänyt useammallekin. Taidan tehdä jatkossa sitruunaruoholla maustettua rahkapannacottaa. Muuten pannacotta on mitä oivallisin jälkiruoka. Valmistuu tosi nopeasti ja sen voi tehdä monta tuntia etukäteen.

Tällä kertaa tajusin laittaa annoksen lasiin 🙂

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Kokkaus and tagged . Bookmark the permalink.