Iltapuku

Tein koko syksyn iltapukua. Se valmistui sopivasti itsenäisyyspäivän juhliin. Kankaissa ei ollut paljon valinnanvaraa, sillä kyseissä mallissa piti olla joustava kangas. Joustavia iltapukukankaita ei kovin paljon myydä. Saatikka joustavia pehmeitä vuorikankaita. Löysin kuitenkin onneksi ihanan kullanhohtoisen juhlakankaan ja todella pehmeän vuorikankaankin. Malli on vuoden 2007 Burdasta nro 12.

Burdasta löytyy enemmän valinnanvaraa kuin Suuresta Käsityölehdestä. Malleja joutuu kuitenkin muokkaamaan enemmän ja englanninkielinen ompelutermistö ei ole vielä ihan hallussa.

Iltapuku

Edessä on yksinkertainen laskos, joka antaa puvulle ilmettä. Kankaan pitää ola joustava, jotta puvussa voi liikuttaa käsiä.

Iltapuku

Tässä on sama puku takaapäin.

About Anna

Olen kolmenkympin ylittänyt kahden lapsen äiti. Poika 8/11 ja tyttö 4/13. Päätin pari vuotta siten elvyttää yläasteen ompeluoppeja ja sillä tiellä ollaan. Ompelun ja neulomisen lisäksi olen innostunut hyvästä ruuasta ja sen laitosta. Näiden ohessa harrastuksiini kuluu hyvien ja vähemmän hyvien kirjojen lukeminen.
This entry was posted in Käsityöt and tagged . Bookmark the permalink.